Henriëtte Rutten

Ik ben Henriëtte Rutten, in 1981 afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Cesar en ik heb ruim 30 jaar ervaring in de oefentherapie. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en ben gediplomeerd psychosomatisch oefentherapeut. Tevens ben ik lid van het Netwerk chronische pijn en ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1.

Heb je vragen dan kun je me bellen via 06-51 20 26 88 / 0184-618961 of een e-mail sturen naar info@oefentherapie-rutten.nl

Joy Stam

Ik ben Joy Stam en ik ben in 2018 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Sinds september 2019 ben ik ook in deze praktijk werkzaam. Ik behandel houding gerelateerde klachten zoals spanningshoofdpijn en nek- en rugklachten. Tevens heb ik affiniteit met sport gerelateerde klachten. Hiervoor heb ik ook extra scholing gevolgd.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Bent u benieuwd of ik u kan helpen, dan kunt u mij bereiken op 06-21 11 76 17 / 0184-618961

Joy_Stam

Referenties

Ik kwam met pijn klachten rond mijn bekken na mijn zwangerschap. Ook had ik last van zwakke bekkenbodem spieren. Na een paar afspraken, waarbij ik oefeningen en houdingen leerde en mee kreeg in een schrift, kan ik nu weer zo goed als pijnloos bewegen. Ook kan ik mijn houding zelf corrigeren zodat de pijn verdwijnt.
Monique Dijkstra-Groeneveld
Lees meer referenties