Hallo, dit is de eerste nieuwspagina op mijn website. Ik wil jullie daarmee achtergrondinformatie geven bij de berichten die ik via mijn nieuwsbrieven rondstuur. Ik zal jullie ook op de hoogte houden van de vorderingen met het nieuw te bouwen behandelcentrum in Hardinxveld-Giessendam en jullie krijgen nieuws over groepslessen en andere zaken die met de praktijk te maken hebben.

Eerst iets over de website. Dit is mijn tweede website. De vorige was een hele statische. Ik heb hem laten maken omdat je nu eenmaal een website hoorde te hebben. Deze nieuwe site is helemaal anders. Hij is gemaakt door Myra Doodeman van Sites & Search. Ik heb haar ontmoet op een Business Bootcamp, waar ik talloze tips kreeg over de eisen waaraan een goede website moet voldoen. Zie hier het resultaat: ik ben er trots op. De foto van mijn rennende nichtjes is gemaakt in Den Haag, de andere foto’s zijn langs de kust van Monster en van Hoek van Holland genomen. De kleine foto is van mijn praktijk in Hardinxveld-Giessendam.

Over het nieuwe behandelcentrum heb ik helaas nog weinig nieuws. De Raad van State heeft weer om 6 weken uitstel gevraagd, maar zodra ik iets weet krijgen jullie het te horen. Ik zie er erg naar uit.

Nu nog iets over dat super gezonde wandelen!
Loop ontspannen rechtop en loop in een tempo dat niet te langzaam is, maar dat je wel goed kunt volhouden. Je armen mogen ontspannen mee zwaaien. Als je niet te langzaam loopt zul je merken dat je je voeten vanzelf goed afwikkelt.
Als je door het lopen je conditie wilt verbeteren moet je je zo inspannen dat je hartslag wat omhoog gaat. Je krijgt het dan warm.
Hieronder alvast een schema voor degene die meteen willen beginnen en nog niet zo veel conditie hebben:

Wandelschema

De gymklas in Hardinxveld-Giessendam is nu gestopt en begint weer op donderdag 4 september.
In Monster gaan we in juni nog een hele maand door.